Cilj modula
Polaznici stječu znanja i vještine potrebne za učinkovito upravljanje ljudskim resursima i organizaciju rada u odjelu hrane i pića, uz naglasak na operativnu funkcionalnost, kvalitetu usluge i zadovoljstvo gostiju.
Tematsko područje: Ljudski resursi u odjelu hrane i pića
Modul obuhvaća ključne aspekte rada s ljudima u F&B sektoru – od planiranja radnih zadataka i rasporeda, preko nadzora učinkovitosti i poštivanja higijenskih standarda, do mentoriranja i uključivanja novih članova tima. Polaznici će razvijati vještine upravljanja timom, poticanja motivacije i stvaranja pozitivne radne atmosfere.
Posebna se pažnja posvećuje komunikaciji, timskom radu i razvoju zaposlenika, kao alatima za postizanje visoke razine profesionalnosti i gostoljubivosti.
Kroz analizu konkretnih organizacijskih izazova i razvoj praktičnih rješenja, polaznici će biti osposobljeni za unaprjeđenje organizacije rada u skladu s potrebama poslovanja.
Ključne teme modula:
- Upravljanje ljudskim resursima u F&B odjelu
- Planiranje i raspodjela radnih zadataka
- Mentorstvo i razvoj zaposlenika
- Higijenski standardi i zakonski propisi
- Timski rad, motivacija i komunikacija